Услуги

Локација: ОХРИД

Општа стоматологија

Контролен преглед
РТГ интраорална снимка
Локална флуор профилакса
Локална флуор профилакса
Лекување на коренски канали
Лекување на заб
Пломбирање на заб
Ултразвучно чистење на забен камен и полирање
Надградба на забен корен со колче
Пескарење на заби до висок сјај
Белење на заби

Протетика

ПРОТЕТИКА
Изработка на тотални и парцијални акрилатни протези
Класични вузил протези и вузил протези со атечмени
Репаратура на протези
Ребазација подлагање на протези
Репаратура на фасети
Металкерамички порцелански коронки
Безметални керамички коронки и мостови
Изработка на вилица

Естетска Стоматологија

Хијалуронски филери на усни
Пополнување на назолабијални бразди

Орална Хирургија

Вадење на сутури
Екстракција (вадење) на заб
Нашиот тим

Ние сме тука за вашата насмевка